Ce lege din Romania pedepseste pe cei (societati,banci,procesatori de plata) rau platnici la nivel international.
De exemplu eu lucrez pe INTERNET si un procesator de plata din SUA imi datoreaza 370 USD si imi limiteaza contul, zice cu nu am inca cont AIRTM ,cu toate ca pe data de 21.02.2025 a acceptat plata in contul meu din Banca Transilvania a sumei de 20USD.
Acum sunt 370USD, poate ca din aceasta cauza nu mai vrea sa recunoasca contul meu din AIRTM. Am mai tranzactionat diferite sume si in anul 2022 si 2023 fara mari probleme(si atunci au incercat diferite ..)dar pana la urma s-a rezolvat problema
Acum in fiecare zi am schimburi de e-mail-uri,dar degeaba.
AIRTM este un procesator de plata international care colaboreaza cu mai multe site-uri PTC din intrega lume si colecteaza bani de la acele persoane care lucreaza pe site-urile PTC.
Aceste PTC site-uri nu pot face plata direct in contul meu din banca romaneasca.
AIRTM este un intermediar international.Apoi AIRTM are posibilitatea sa dea bani ce le revin persoanelor care au cont la ei in bancile lor .NU se poate obtine banii munciti pe site-urile PTC fara aceasta intermediere.
Eu am cont in AIRTM si colaborez cu ei de 4-5 ani si am mai scos bani din contul meu AIRTMi n anul 2022,2023 chiar si in luna ianuarie 2025.Dar acum fiind o suma ceva mai mare decat in celelalte ocazii ,se pare ca imi creeaza probleme de verificari,securitate,deoarece ei nu au cum sa-si insuseasca banii mei.
Ei sunt procesatori de plata gen PAYPAL-poate despre acestia ati auzit.
NU POATE FI VORBA DE TEAPA. Ei incearca sa amane posibilitatea de a scoate acesti bani 370USD pentru a se folosi o peroada de timp dorita in alte tranzactii cum fac si bancile.
V a rog sa-mi raspundeti la intrebarea mea privind ce lege NUMARUL DE LEGE .si anul.
Unele astfel de siteuri mai dau teapa, nu platesc. Nu cunosc de unde stiti caa intermediarul este problema, nu prea cred. Nu stiu nici daca se aplica legea romana relatiei dv. cu siteul sau cu intermediarul.
In Romania chestiunea generala privind obligatiile sunt reglementate in Codul civil, insa repet, nu cred ca asta va trebuie.
Nu este vorba de teapa.AIRTM v-am si spus ca m-au platit in anul 2022,2023 si in ianuarie 2025.Este posibil ca sistemul peer2peer(daca va este cunoscut) sa nu functioneze momentan pentru ca banii tranzactionati de AIRTM trec printr-un alt intermediar colaborator.
In luna ianuarie2025 INTERMEDIARUL acesta a fost Reiffeisen Bank .Apoi de la acestia banii au ajuns in contul meu din Transilvania Bank.Exista un lant de intermediari care sa rezolve tranzactia. .
Eu va rog sa-mi spuneti ce lege numar si an pedepseste rau-platnicii si apoi este treaba mea.Nu va voi deranja ,daca mergeti pe ideea de teapa.Astea s-au dat in Romania si stiu ca in anul 2013 a fost votata o lege (nu retin numarul) prin care cei rau-platnici erau obligati si la plata judecarii cazului intr-un anumit termen stabilit la judecata .AIRTM actioneaza si in Romania chiar daca ei au sediul in SUA
Abia v-am scris mai sus, Codul civil, legea 287/2009. Nu cunosc AIRTM sa aiba sucursale, reprezentanti in Romania, trebuie sa cititi termenii si conditiile sa vedeti ce legislatie se aplica. Nu ati precizat daca ati deschis un tichet sau nu, ce vi s-a comunicat...
Eu nu v-am spus caa e teap, ci ca unele siteuri chiar as procedeaza: functioneaza ok o perioada, platesc, dupa care nu mai platesc. Nu cunosc daca asta e situatia in cazul dv.