avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 893 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Amendă pescuit
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Amendă pescuit

Bună seara! Tatăl meu de 72 ani , bolnav de cancer, a primit amendă 1000 lei pentru că stătea cu undita la pescuit pe malul Dunării(să se recreeze si să mai uite de necazurile lui ) și nu a avut fizic permisul de pescuit la el. În procesul verbal s-a constatat că era fără captură. Mi se pare absolut inuman. Vă rog din suflet, există vreo soluție să putem remedia această situație?
Ultima modificare: Miercuri, 12 Februarie 2025
pytu_elena, utilizator
Bună seara,
Poate fi formulată o plângere contravențională împotriva procesului-verbal de contravenție în termen de 15 zile de la data comunicării sau înmânării acestuia.
Mă puteți contacta pentru detalii suplimentare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestare amenda nejustificata SimoDuh SimoDuh Buna ziua. Tatal meu a descoperit zilele trecute la taxe si impozite ca are doua amenzi pe numele lui inregistrate in luna august 2012. Cand s-a interesat ... (vezi toată discuția)
Amenda contravenționala ManuelaR77 ManuelaR77 Se poate face contestație? La o amenda contravențională dată pe 12.04.2020,pe motiv că nu era urgență deplasarea, deși avea declarație pe proprie ... (vezi toată discuția)
Doua procese verbale de contraventie. N.ela N.ela Buna seara! Am primit doua procese-verbale de contraventie constatate in acelasi timp, de acelasi agent constatator. Pentru a face plangere contraventionala, ... (vezi toată discuția)