avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 915 soluții astăzi

Marți, 18 februarie, are loc evenimentul: Procedura de negociere colectivă de la A la Z. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Bună ziua, persoană cu grad accentuat din 2011 mai ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Bună ziua, persoană cu grad accentuat din 2011 mai pot recupera ...

Bună ziua,persoană cu grad accentuat din 2011 mai pot recupera impozitul de la stat pe salariu?dacă nu am declarat până acum ?
Multumesc!

Alte discuții în legătură

Impozit salariu persoana cu handicap stancu86 stancu86 Buna ziua, din 2011 sunt angajat iar de 4 ani sunt persoana cu handicap, grad accentuat. In toți acești ani eu am plătit impozit pe salariu iar ... (vezi toată discuția)
Persoanele cu grad de handicap mediu sunt scutite de impozit pe salariu? Anastasia12 Anastasia12 Buna ziua! Angajatii cu grad de handicap mediu sau usor beneficiaza de scutirea impozitului pe salariu sau doar gradele accentuat sau grav? (vezi toată discuția)
Bună ziua sunt persoană cu handicap accentuat și sunt în ... Bereș Olimpia Elena Bereș Olimpia Elena Bună ziua sunt persoană cu handicap accentuat și sunt în concediu medical as vrea sa știu dacă impozitul pe venit ar trebui să îl primesc la salariu? (vezi toată discuția)