avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 925 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Buna ziua. Societatea noastra detine un autovehicul ...
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Buna ziua. Societatea noastra detine un autovehicul care a fost ...

Buna ziua. Societatea noastra detine un autovehicul care a fost declarat dauna totala in urma unui accident de circulatie. Avand in vedere ca nu l mai putem folosi dorim sa l scoatem de la impozite la primarie insa acestia refuza motivand ca societatea inregistreaza datorii restante. Este legal? Cum ar trebui sa procedam?

Alte discuții în legătură

Scoaterea unui autoturism din evidenta fiscala ContSters217095 ContSters217095 Buna ziua, Detin de ceva timp un autoturism inmatriculat avariat pentru care am impozite restante de platit. (numai pe 2011 as avea de platit 2000+ ... (vezi toată discuția)
Impozit auto puni puni Buna ziua, as dori sa-mi spuneti ce este de facut in urmatoarea situatie: fratele meu a inregistrat la primarie o masina saab in anul 2011 pe numele tatalui ... (vezi toată discuția)
Radiere auto dauna totala cu amenzi neplatite cardosbogdan cardosbogdan Buna ziua, In 24.12.2015 am avut un accident cu dauna totala. Autovehicolul l-am depozitat pe un teren proprietate personala. In ianuarie 2015 am ... (vezi toată discuția)