am sentinta de divort definitiva si irevocabila fata de fosta sotie care ain timpul casatorei a ridicat un credit de la banca pe care credit l-am platit integral dupa divort fara sa fiu obligat de instanta
ea a plecat cu at barbat cu care s-a cununat civil si a lasat copilul de 3 ani la mine si instanta mi l-a incredintat pentru ca ea nu a prezentat seriozitate
intrebarea ea este cum pot eu sa inchid nr de cont care este pe numele ei din timpul casatoriei cu mine deschis iar acuma poarta alt nume si nu vrea sa mearga la banca sa inchida contul
la banca mi s-a spus ca numai ea poate inchide nr de cont iar daca nu il inchide ea trebuie sa platesc eu intretinerea contului o viata intreaga :O
care este modalitatea ca sa pot inchide eu contul , ratele sunt platite la zi si ultima rata a fost de plata in decembrie 2009, ma repet pe care credit l-am platit eu in numele ei
am crezut ca se termina povestea cu plata ultimei rate in decemrie 2009 si pot inchide contul dar nu stiu cum sa procedez ca nu tin legatura cu ea nu stiu cum o cheama dupa noua casatorie si nici nu stiu unde domiciliaza
v rog ajutati-ma sa nu trebuiasca sa platesc in continuare pentru intretinerea contului caci oricum ea nu mai poate ridicabani pe fostul nume pe care figureaza nr de cont
scriu de pe adresa de e-mail al mamei mele
va multumesc mult si sper ca cineva sa imi raspunda
instiintati-i pe aia de la banca eventual in scris despre situatie.
atat cat aveti obligatii, firesc e sa aveti si drepturi. daca va zic ca nu-l puteti inchide s-o caute tot pe ea sa le plateasca
pensie alimentara nu plateste ? ( in ideea ca aveti o adresa de la expeditor, intreb)
ati fost coplatitor la creditul ala, sau de ce l-ati platit?
am platit toate ratele deoarece obiectul cumparat pe acei bani imprumutati a ramas la mine
nu plateste pensie alimentara desi este obligata de instanta la 100 lei lunar
la proces a spus ca deschide un kids cont la banca transilvania si pune lunar banii in acel cont
voi verifica si acest lucru
luni merg la banci sa depun la dosar sentinta de divort lucru care ar fi fost obligatia ei fata de banca sa anunte in termen de 5 zile de la primirea sentintei de divort si nu au decat sa o cate ei la evidenta populatiei ca in contract au cnp al ei
va tin la curent pe luni dupamasa
va urez zile senine
Buna seara ,
abia acuma sunt in masura sa va relatez rezolvarea situatiei
defapt adresa de corespondenta al fostei sotii a fost trecuta in comunicarea sentintei de divort si am anuntat-o in scris sa se prezinte la banca si in
paralel am trimis o copie al sentintei de divort la banca
asa ca nu am mai fost sunat de cei de la banca pana acuma
iar in ceea ce priveste pensie alimentara lunara , trebuie sa ma deplasez personal la oras la sediul bancii cu actele de legitimare si sentinta de divort
pentru a primi relatii privind kids cont deschis pe numele copilului meu
va multumesc inca odata pentru bunavointa de am-i deschide ochii si mintea :)
=D> sa aveti parte numai de bucurii
noapte buna
Restante banci
andrrea
Buna seara, imi cer scuze pentru deranj, am o problema si daca se poate sa ma ajutati cu un raspuns. In anul 2008 am contractat un imprumut la o banca, in ... (vezi toată discuția)