avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 922 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Buna ziua. Am in proprietate un teren de 136 mp, cu o ...
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Buna ziua. Am in proprietate un teren de 136 mp, cu o constructie ...

Buna ziua. Am in proprietate un teren de 136 mp, cu o constructie de aprox 60 mp, paianta pe furci de lemn, veche de peste 80 ani, fara alte elemente de structura, risc seismic I, etc, mediu urban. Am obtinut autorizatie de reabilitare pe aceeasi suprafata construibila, aceeasi destinatie, in momentul ridicarii acoperisului, conform planului, casa s a autodemolat. Am anuntat in scris serv urbanism, negasind nici o speta pt a sti ce as putea face altceva in aceasta situatie. Vecinii mi au facut reclamatie la polita locala pt demolare casa si lipsa autorizatie de demolare, am primit 5000 lei amenda, oprirea lucrarilor. PV prevede si obtinerea autorizatiei de demolare in conditiile in care casa s a autodemolat. Primarul, consiliul local - pot aproba in baza autorizatiei de reabilitare existente continuarea lucrarilor in conditiile in care terenuriel sub 150mp sunt declarate neconstruibile? Poate v ati confruntat cu o asemenea situatie....Multumesc, cu recunostinta
Cel mai recent răspuns: BogdanGri , utilizator 11:29, 13 Februarie 2025
Buna ziua

Situatia s-a schimbat, acum nu mai poate fi vorba de reabilitare ci de construire.

Nu, nu pot aproba asa ceva. Nu se poate construi pe o autorizatie de reabilitare. Pt construire e nevoie de alt proiect, alte aprobari, etc...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Casa la tara fara autorizatie din 1947, de paianta demolabila ... Epuree Epuree Casa la tara fara autorizatie din 1947, de paianta demolabila sau renovabila? Trebuie sa fac o succesiune la tara pe un teren pe care exista o casa de paianta ... (vezi toată discuția)
Casa veche cazuta alinasibogdan alinasibogdan Buna ziua.Am un teren cu o casa veche pe el, care este cazuta.as vrea sa stiu daca se poate face constatarea casei respective fara o autorizatie de demolare( ... (vezi toată discuția)
Demolare partiala casa paianta si construire (consolidare) fara autorizatie - problema cu fiscul laviv79 laviv79 V-as ruga sa ma ajutati cu un sfat. Am cumparat o casa de paianta in Bucuresti, care a fost incendiata chiar inainte de a semna contractul de ... (vezi toată discuția)