avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 926 soluții astăzi

Marți, 18 februarie, are loc evenimentul: Procedura de negociere colectivă de la A la Z. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Cand se maresc salariile conform contractului colectiv ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Cand se maresc salariile conform contractului colectiv de munca, ...

Cand se maresc salariile conform contractului colectiv de munca, odata cu majorarea salariului minim pe tara , de exemplu in anul 2023 ,s-au acordat 2 mariri odata cu majorea salariului minim , in cazul meu eu nu am primit nici o marire ,ceilalti angajati au primit 2 mariri , ce institutie ar trebui anuntata pentru ca eu consider ca mi sa facut o nedeptate , a fost trafic de influienta.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:43, 13 Februarie 2025
Postati prevederea din ccm referitoare la aceasta situatie .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salar minim de incadrare studii superioare??????? razvan0101 razvan0101 Prima intrebare ar fi : care este salariul minim de incadrare pt cei cu studii superioare mai exact pt o persoana care se angajeaza pe functia de ... (vezi toată discuția)
Majorare brut car-men car-men Buna seara, Pot avea probleme, risc sa iau amenda in cazul in care nu maresc salariul brut incepand cu 1 ianuarie. Este corect si daca dau prima, astfel incat ... (vezi toată discuția)
Salariul minim brut pe economie laura lacto laura lacto d la 1.10.2008 s-au modificat salariile minime brute pe economie si trebui esa fac decizie colectiva d marire a acestora....dar cu imi dau seama caror ... (vezi toată discuția)