avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 938 soluții astăzi

Marți, 18 februarie, are loc evenimentul: Procedura de negociere colectivă de la A la Z. Participă →

Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Buna ziua, Am contractat un arhitect pentru a-mi ...
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Buna ziua, Am contractat un arhitect pentru a-mi realiza un plan ...

Buna ziua,

Am contractat un arhitect pentru a-mi realiza un plan pentru o constructie.Acesta mi-a solicitat un avans, mi-a emis factura si am achitat avansul priun banca.Acum tot amana sa-mi preziste o schita a ce a realizat pana in acest moment.Exista vreo cale legala sa-mi recuperez banii?
Cel mai recent răspuns: Madalina Pascu , Avocat 14:38, 13 Februarie 2025
Buna ziua, da. Notificare prin avocat iar apoi daca nu se conformeaza notificarii, actiune in instanta, trebuie analizate documentele pe care le detineti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Avans nerecuperat ireenapd ireenapd Buna ziua! As dori parerea dvs in urmatorea situatie: Am achitat un avans pentru o comanda de mobila bucatarie, iar pretul final se stabilea in urma ... (vezi toată discuția)
Este valabil un contract nesemnat de una dintre parti? georgetaolareanu georgetaolareanu Am o nelamurire si v-as ruga sa ma ajutati .Voi incerca pe scurt sa va prezint speta . Vreau sa imi construiesc o casa si am contactat o firma de arhitectura ... (vezi toată discuția)
Recuperare bani dati fara chitanta ionutvd ionutvd Buna ziua, In urma cu 2 luni, am semnat un contract cu o firma de web design. Conform contractului, valabil 2 zile, firma respectiva trebuia sa ne ... (vezi toată discuția)