avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 990 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Buna ziua, Am contractat un arhitect pentru a-mi ...
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Buna ziua, Am contractat un arhitect pentru a-mi realiza un plan ...

Buna ziua,

Am contractat un arhitect pentru a-mi realiza un plan pentru o constructie.Acesta mi-a solicitat un avans, mi-a emis factura si am achitat avansul priun banca.Acum tot amana sa-mi preziste o schita a ce a realizat pana in acest moment.Exista vreo cale legala sa-mi recuperez banii?
Cel mai recent răspuns: nicunicolae10 , utilizator 18:07, 18 Februarie 2025
Buna ziua.In mare parte aveti dreptate, ordinea pasilor e gresita.Prima data analizam documentele.Un contract bine facut ar trebui sa ne lamureasca.In primul rand termenul de executie si penalitati de intarziere.In fuctie de aceste date trecem la notificari si eventual la rezilierea contractului.Si sunt de acord ca notificarea prin intermediul avocatului este o cheltuiala inutila in cazul acesta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cumparatorul nu a respectat intelegerea casutza casutza Buna ziua, Am urmatoare speta la care va rog frumos un sfat juridic: O persoana fizica a vandut unui SRL cantitate de produse. Intre vanzator si cumparator ... (vezi toată discuția)
Cesionare parti sociale ericut ericut Buna ziua, as dori sa ma sfatuiti imi spuneti si mie ce pasi ar trebui sa urmez pentru a actiona in instanta pe asociata mea. Am facut un act ... (vezi toată discuția)
Punere in intarziere virgil1971 virgil1971 Buna ziua. Va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema : Un prestator de servicii nu-si achita obligatiile contractuale fata de beneficiar. Contractul ... (vezi toată discuția)