avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 939 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Un vecin si-a montat ilegal, fara acordul asociatiei ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Un vecin si-a montat ilegal, fara acordul asociatiei si fara ...

Un vecin si-a montat ilegla, fara acordul asociatiei si fara aprobarea proprietarilor panouri fotovoltaice pe acoperisul tip terasa al unui boc de 4 etaje. Sunt direct afectat de acestea. Am instiintat asociatia care i a trimis o citatie. In cazul in care nu le da jos, ce e de facut?
Cel mai recent răspuns: Vasile Bontas , utilizator 14:00, 13 Februarie 2025
Buna ziua

Daca nu le da jos de buna voie sau nu obtine acordurile conform legii singura varianta sa-l obligati e ca asociatia sa il dea in judecata.
Aveti idee ce acorduri trebuie sa obtina mai exact? De precizat e ca am daune materiale din cauza panourilor (infiltratii in locurile unde sunt montati suportii)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Panouri fotovoltaice pe acoperisul balconului klaud1u klaud1u Buna seara Locuiesc la etajul 4 intr-un bloc cu 4 etaje care are doua balcoane cu acoperis din beton. Intrebarea mea este pot sa montez panouri fotovoltaice ... (vezi toată discuția)
Buna ziua locuiesc la bloc in com. balotesti intrebarea mea este ... vasiliugheorghe vasiliugheorghe buna ziua locuiesc la bloc in com. Balotesti intrebarea mea este : daca doresc sa-mi montez un sistem fotovoltaic pe acoperisul blocului am nevoie de acordul ... (vezi toată discuția)
Folosinta acoperis bloc Valika70 Valika70 Buna ziua! Intentionez sa imi montez un panou fotovoltaic pe acoperisul blocului in care locuiesc (la ultimul etaj) Presedintele asociatiei de proprietari ... (vezi toată discuția)