avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 596 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Bună ziua, Se dă pensie alimentară procentuală din ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Bună ziua, Se dă pensie alimentară procentuală din venituri ...

Bună ziua,

Se dă pensie alimentară procentuală din venituri care va fi stabilita în România.
Executarea se va face în Franța, din ce am înțeles se face pe o sumă fixă și nu pe procentaj.
Există o lege pe tematica aceasta?

Mulțumesc
Executarea se face prin Ministerul Justitiei, acolo depuneti actele, traduse etc.
Aveti detalii despre legea aplicabila si altele aici: [ link extern ] /

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua,ma numesc laura gaspar si va scriu în speranța că ... Laura Gaspar Laura Gaspar Bună ziua,ma numesc Laura Gaspar si va scriu în speranța că mă puteți ajuta cu un sfat, tatăl fetitei mele trăiește în Sardegnia, Italia, am o ... (vezi toată discuția)
Bună ziua. am de plătit pensie alimentară de 700 de lire în ... Mary2024 Mary2024 Bună ziua. Am de plătit pensie alimentară de 700 de lire în România. În prezent plătesc doar 400 deoarece nu am posibilitate mai multă și se pare ca ... (vezi toată discuția)
Buna seara. am și eu o mica problema la care sper sa aflu răspuns. ... Andreea198912 Andreea198912 Buna seara. Am și eu o mica problema la care sper sa aflu răspuns. Am divortat de 8 ani și tatal copilul niciodată nu mi-a plătit pensia alimentara la ... (vezi toată discuția)