avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 724 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Inregistrare costuri materiale PFA
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Inregistrare costuri materiale PFA

Mi-am deschis un PFA, avand ca activitate servicii de beauty. O parte din materialele folosite la inceputul activitatii au fost materiale achizitionate inaintea infiintarii PFA, avand facturi pentru acestea pe numele personal si nu pe PFA. Pot inregistra cumva costurile cu aceste materiale in contabilitate (partida simpla)? Va multumesc anticipat!
Ultima modificare: Joi, 13 Februarie 2025
UngureanuE, utilizator
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 20:57, 13 Februarie 2025
Nu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cheltuieli deductibile pfa ContSters166949 ContSters166949 De curand am deschis un PFA cu activitatea principala Administrarea Imobilelor pe baza de contract sau comision. Am facut contrect de comodat pentru apartament ... (vezi toată discuția)
Pfa registru inventar prazaro prazaro Sunt PFA [traducator autorizat] si am inteles ca trebuie sa tin un registru inventar. Poate cineva, va rog, sa ma ajute la completarea lui? Eu nu inteleg mai ... (vezi toată discuția)
Pfa adimag77 adimag77 ce cheltuieli se pot pune pe PFA? (vezi toată discuția)