avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 827 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Bună ziua dacă am o decizie definitiva prin ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Bună ziua dacă am o decizie definitiva prin nerecurare data ...

Bună ziua dacă am o decizie definitiva prin nerecurare data de judecatorie în urma cererilor depuse de ambele parti ca nu mai facem apel
Acum la o luna distanta nu vrea sa se mai tina cont de sentinta și vrea sa redeschidă cazul se poate sa se facă acest lucru ținând cont ca e definitiva?
Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: Dorin Voicilas , Avocat 17:43, 13 Februarie 2025
Fiind o hotărâre definitivă, nu se mai poate reveni asupra a ceea ce s-a judecat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum pot obtine mai repede sentinta definitiva si irevocabila? ksandra_33 ksandra_33 Buna ziua! Va rog frumos sa dati un sfat unui om aflat in incurcatura.Cum sa procedez pentru a obtine mai repede sentinta definitiva si irevocabila avand in ... (vezi toată discuția)
Executare dupa 3 ani christiansalariatul christiansalariatul Buna ziua Am avut un sir de procese care s-au finalizat la Judecatorie in data de 15.04.2010 cu o hotarare definitiva si irevocabila prin nerecurare ... (vezi toată discuția)
Parasire tara mareboys mareboys In urma procesului de divort a fost pronuntata in anul 2006 o sentinta prin care fiica mea imi este incredintata spre crestere si educare. Dupa expirarea ... (vezi toată discuția)