avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 963 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua, am construit o casă cu: Certificat ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua, am construit o casă cu: Certificat urbanism, autorizație ...

Bună ziua, am construit o casă cu: Certificat urbanism, autorizație de construcție pe teren intravilan în 2021-2022 în 2024 am încercat să intabulez clădirea și Primăria refuză pe motiv ca apare extravilan.Va rog daca ma poate ajuta cineva cu un sfat ce este de facut?Multumesc!

Alte discuții în legătură

Intabulare casa construita fara autorizatie de constructie metadonul metadonul buna ziua am o casa construita fara autorizatie pentru a o intabula cum pot proceda trebuie sa dau primaria in judecata . pot sa castig in instanta sau nu? (vezi toată discuția)
Constructie fara proiect si aprobari. intrare in legalitate dactari dactari buna ziua va deranjez cu o problema f. delicata .am mostenit o suprafata de teren in urma succesiuni dupa parinti , am facut toate demersurile legale pt a ... (vezi toată discuția)
Desfiintare constructie fara autorizatie de construire claudia05 claudia05 Buna seara ! Sunt proprietarul unui teren intravilan intabulat in anul 2009 (pana in anul 2006 acest teren a facut obiectul unui partaj succesoral, iar ... (vezi toată discuția)