avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 963 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Divort-relatie abuziva
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Divort-relatie abuziva

Buna ziua,

Sunt o mama tanara si am o fetita de aproape 4 ani. Sotul este abuziv, verbal si fizic. Nu munceste, inca de la nasterea fetei doar eu am lucrat. Simt ca nu mai pot ramane in aceasta relatie care ma distruge psihic. Am salvate screen shoturi cu conversatii in care imi vorbea urat, ma umilea sau ma poza cand dorm cu gura deschisa, doar pt a ma umili. Ce as putea face incat sa nu risc pierderea fetei? Am un job stabil, castig ft bine si as putea sa-mi permit o chirie. As putea sa plec cu fata de la domiciliul actual? Mentionez ca stam la socrii mei.
Ar fi bine sa discutati cu un avocat inainte sa plecati, asa incat sa stiti la ce sa va asteptati. Puteti pleca, atata timp cat il anuntati unde v-ati mutat cu copilul. Daca dupa mutare este agresiv, repede un ordin de protectie.
E bine sa incepeti apoi si o actiune de stabilire a locuintei fetei la dv.
Cu calm, fara stres, daca aveti si ceva sustinere, prieteni, rude, avocat, dupa primul pas va veti gasi linistea incet-incet. Nu fiti speriata ca va ia copilul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am fost agresata fizic de fata cu copii mei mici CVeronicaC CVeronicaC Stau la bloc et.9 sub mine stau cu chirie o familie de romi. Intr-o zi la ora 12 ma eram imbracata cu copii mei (de 1 an si de 6 ani)sa plec din casa in ... (vezi toată discuția)
Sunt minoră și am un copil, dar indemnizația este pe numele mamei mele și ea susține că are custodia bebelușului până fac eu 18 ani. Îmi poate lua fata dacă plec cu ea la concubinul meu? Alexandra0608 Alexandra0608 Buna seara! Am 17 ani și am copil cu barbat de 22 de ani, el a recunoscut copilul, dar indemnizația este pe numele mamei, iar ea susține ca fata este in ... (vezi toată discuția)
Tutela copilului victor_teodorescu victor_teodorescu am un baiat de 1 an si 7 luni ce locuieste cu socrii, eu fiind plecat din tara.si despartit de sotie. sotia a stat cu copilul o perioada dupa care l-a cam ... (vezi toată discuția)