avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 963 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Bună seara am o ăntrbare dacă am certificat medico ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Bună seara am o ăntrbare dacă am certificat medico legal ăn ...

Bună seara am o ăntrbare dacă am certificat medico legal ăn instanță m-ai trebuie alte dovezi medicale

Alte discuții în legătură

Cerificat medico legal leusan leusan Popate fi eliberat un certificat medico legal ulterior comiterii faptei,daca exista dovezi ale agresiunii, si de asemenea existav zilele de acordare de ... (vezi toată discuția)
Ieșirea din spital mi se cere că probă în tribunal că nu ... Marius Ninel Marius Ninel Eșirea din spital mise cere că probă an an tribunal că nu am decăt certificat medical de la institutul medico-legal și ce se ăntămplă dacă nu o am (vezi toată discuția)
Cum pot obține certificatul medico-legal cerut de societatea de asigurări pentru dosar de daune? cei de la iml spun că nu mi-l pot elibera la cererea mea Wwhymee Wwhymee Acum un an am suferit un accident de circulație. Nu am depus plângere penală,nu am scos vreun act medico-legal și dosarul a primit soluția de clasare. ... (vezi toată discuția)