avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 870 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Contracte utilitati pasaport CRDS
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Contracte utilitati pasaport CRDS

Buna ziua,

Sunt cetatean roman stabilit in strainatate. Detin pasaport CRDS, implicit nu detin buletin.

Am urmatoarea speta:
In Romania detin 2 apartamente (A - fostul domiciliu si B).
Intentionez sa vand apartamentul A.

Cum procedez pentru a schimba adresa contractelor de utilitati ale apartamentului B de la adresa A la adresa B. Se poate realiza acest lucru in baza pasaportului CRDS sau mai sunt nevoie si de alte acte?
Cel mai recent răspuns: georgiana.td , utilizator 10:55, 14 Februarie 2025
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Pasaportul CRDS este act de identitate,si ar trebui sa fie suficient.
Totodată, aveti dreptul să solicitati o carte de identitate provizorie pentru cetățenii români cu domiciliul în străinătate și reședința în România.
Are valabilitate 1 an și vă poate ajuta în rezolvarea problemei.
Pentru documente și condiții de eliberare , puteți consulta, orientativ , [ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dupa decesul mamei exista orice posibilitate (ca mostenitor dar ... Puzzle Puzzle Dupa decesul mamei exista orice posibilitate (ca mostenitor dar avand domiciliu permanent in strainatate (!)) sa transfer contractele de furnizare de gaz, ... (vezi toată discuția)
Cetatean roman cu domiciliul in strainatate mike2012 mike2012 Daca legea prevede ca un cetatean roman cu domiciliul in strainatate nu poate detine decat pasaport ( el avand totusi in tara proprietati) atunci ma intreb, ... (vezi toată discuția)
Schimbare carte de identitate expirata!!! andinaa andinaa Fiindca buletinul meu urmeaza sa expire am mers la evidenta populatiei sa vad ce acte sunt necesare pentru eliberarea noului buletin si am aflat cu stupoare ca ... (vezi toată discuția)