avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1116 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Bună ziua. Am o proprire pe salariu din cauza unei ...
Discuție deschisă în Executare silită

Bună ziua. Am o proprire pe salariu din cauza unei datorii la ...

Bună ziua. Am o proprire pe salariu din cauza unei datorii la bancă. Întrebarea mea este daca pot cere suspendarea propririi deoarece eu plătesc și o pensie alimentară și nu îmi ajung banii pentru ambele. Menționez că am salariul minim pe economie.
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 06:55, 14 Februarie 2025
Nu puteti.
Poprirea e de 1/3 din salariu și pensia e de maxim 1/4.
Puteti face contestatie sa va retina maxim 1/4 , dar de suspendare, nici vorba.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

O întrebare despre poprire dacă se plătește și pensie de întreținere exu exu Buna ziua am o intrebare am o pensie alimentare de 250 de lei pe care ii dau din mana si mia venit proprire pe salar de la un vechi credit neplatit cum se ... (vezi toată discuția)
Pensie intretinere minor drasim drasim Buna ziua! Am divortat la notar in conditii amiabile si am stabilit pensia de intretinere 1 copil minor la 50% din salariul net(care este minimul pe economie ... (vezi toată discuția)
Pensia alimentara pentru 3 copii - poate fi redusa din cauza altor datorii ale tatalui? sacha2013 sacha2013 Buna ziua, Voi pune aici o intrebarea din partea unui prieten. El a divortat in urma cu cateva luni la notar, de comun acord cu sotia, acordand ... (vezi toată discuția)