avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 459 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua, Intreb 1. in proces fond funciar cu comisie ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua, Intreb 1. in proces fond funciar cu comisie locala ...

Buna ziua,
Intreb 1. in proces fond funciar cu comisie locala ptr eliberare titlu proprietate, suntem reclamanta si 2 intervenieti. Toate cheltuielile pentru judecata le suportata reclamanta. Cui se poate cere restituire cheltuieli ?
Intreb 2. La masuratori parcele s au gasit cu mai multi m2 decat in cererea de reconstituire. Se tine cont de masuratori, s au doar de m2 reconstituiti prin adeverinta in anul 1991?
Multumesc.
NU aveti avocat in dosar?
1. Se cere cui pierde, insa in dosar.
2. Depinde de adeverinta, de vecinatati, se face expertiza.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proprietate lordionis lordionis Buna ziua. Imi cer scuze inca de la inceput pt. dimensiunile textului ocupat de ceea ce o sa va prezint: Familia mea a avut in folosinta de peste 100 de ani ... (vezi toată discuția)
Teren lordionis lordionis Buna ziua. Imi cer scuze inca de la inceput pt. dimensiunile textului ocupat de ceea ce o sa va prezint: Familia mea a avut in folosinta de peste 100 de ... (vezi toată discuția)
Anulare titlu de proprietate alina781 alina781 BUNA SEARA, Daca cineva are o solutie. Unchiul meu pierde prin colectivizare o suprafata mare de teren. Sotia lui,sora tatalui meu,moare in 1989, In ... (vezi toată discuția)