avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 749 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Cum pot vertifica daca mi-au fost calculate corect ...
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Cum pot vertifica daca mi-au fost calculate corect taxele?

Cum pot vertifica daca mi-au fost calculate corect taxele si impozitele locale?
Va multumesc!
Ultima modificare: Vineri, 14 Februarie 2025
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: TIBERIU P. , utilizator 21:44, 14 Februarie 2025
Solicitati DITL sa va puna la dispozitie modalitatea de calcul ..apoi verificati.
Am procedat in acest sens, dar raspunsul a fost negativ. Au refuzat sa-mi elibereze un documen. Va rog sa-mi indicati legea si articolul de lege care ii obliga sa procedeze corect.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Platesc impozit....primaria refuza sa raspunda unde si ce??? julius jr julius jr Va salut cu respect!! Tatal meu a decedat in urma cu 4 ani si dorim sa facem succesiunea. Plata impoziyelor la primarie s-a facut la timp. Deoarece bunicii ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, am o intrebare legata de obtinerea ordinului prefectului ... Adr_Vlad Adr_Vlad Buna ziua, am o intrebare legata de obtinerea ordinului prefectului in Sectorul 1. Primaria S1 solicita, in prima faza, intabularea la OCPI cu proprietar ... (vezi toată discuția)
Dovedire calitate de mostenitor in vederea obtinerii istoricului de rol fiscal mikidutza mikidutza Buna seara, Va retin atentia cu o problema intampinata in relatia cu Directia de Taxe si Impozite Locale. Am apelat la dansii in calitate de mostenitor ... (vezi toată discuția)