avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 632 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna ziua! Sotul meu are o aventura recunoscuta, cu o ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna ziua! Sotul meu are o aventura recunoscuta, cu o femeie ...

Buna ziua!
Sotul meu are o aventura recunoscuta, cu o femeie casatorita.
Ameninta de doua luni cu divort, dar nu il depune.

Are vreun avantaj sau dezavantaj acela dintre soti care depune primul actele de divort?
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 20:41, 15 Februarie 2025
nu exista avantaje.
Puteți solicita dvs desfacerea căsătoriei din vina exclusiva a soțului, putând sa obțineți și eventuale daune morale.
Contactați un avocat și discutați în detaliu toate aspectele juridice referitoare situației dvs.
Da, aveți mai multe posibilități.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara , daca tatal fetitei imi cere testul adn , testul ... Madalinamaria01 Madalinamaria01 Buna seara , daca tatal fetitei imi cere testul adn , testul iesiind pozitiv, pot sa cer despagubire pentru simplul fapt sa indoit de mine, intentionez sa ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, sotul meu are amanta, mai nou locuieste mai mult acolo, ... Luminita72 Luminita72 Buna ziua, sotul meu are amanta, mai nou locuieste mai mult acolo, cand vine acasa are chef de scandal, va rog sa imi spuneti daca se poate ce as putea face, ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, soțul a introdus actele pentru procesul de divorț ... Ramona102 Ramona102 Bună ziua, Soțul a introdus actele pentru procesul de divorț din vina mea. Dacă sunt de acord, cu ce a cerut el, dar nu sunt de acord cu motivația care ... (vezi toată discuția)