Buna ziua, sotul meu are amanta, mai nou locuieste mai mult acolo, cand vine acasa are chef de scandal, va rog sa imi spuneti daca se poate ce as putea face, pentru ca mereu ma ameninta ca ma da afara din casa. Multumesc
A cui e casa? Nu va poate da afara din casa pana la divort, nici daca ar fi numai a lui. Daca are o amanta, dvs ce sperati? Pare ca relatia dvs nu mai poate continua.
casa e cumparata dupa casatorie, iar eu nu sper nimica imi doresc liniste, doar ca ma tot amentina ca ma da afara, si nu stiu ce sa fac, iar de divortat nici nu vrea sa auda
Pai va ameninta aiurea.
Iarnin privinta divortului, nu cinteaza daca vrea sau nu sa auda . Daca vreti sa divortati, divortati. La partaj impartiti și casa.
Solicitati în instanta desfacerea căsătoriei din vina exclusiva a soțului dvs iar divortul se va pronunța indiferent ca soțul este de acord sau nu cu decizia dvs.
Imobilului este comun astfel ca soțul nu va poate da afara din el pana când nu deschideți proces de partaj și decideți cine rămâne cu apartamentul și ce sulta ii achita celuilalt.
Contactați un avocat și o sa va explice in detaliu toate aspectele privind divortul și partajul apartamentului.