avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 673 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna ziua, sotul meu are amanta, mai nou locuieste mai ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna ziua, sotul meu are amanta, mai nou locuieste mai mult acolo, ...

Buna ziua, sotul meu are amanta, mai nou locuieste mai mult acolo, cand vine acasa are chef de scandal, va rog sa imi spuneti daca se poate ce as putea face, pentru ca mereu ma ameninta ca ma da afara din casa. Multumesc
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 06:19, 28 Februarie 2023
A cui e casa? Nu va poate da afara din casa pana la divort, nici daca ar fi numai a lui. Daca are o amanta, dvs ce sperati? Pare ca relatia dvs nu mai poate continua.
casa e cumparata dupa casatorie, iar eu nu sper nimica imi doresc liniste, doar ca ma tot amentina ca ma da afara, si nu stiu ce sa fac, iar de divortat nici nu vrea sa auda
Ultima modificare: Luni, 27 Februarie 2023
Luminita72, utilizator
Pai va ameninta aiurea.
Iarnin privinta divortului, nu cinteaza daca vrea sau nu sa auda . Daca vreti sa divortati, divortati. La partaj impartiti și casa.
multumesc pentru raspuns
Solicitati în instanta desfacerea căsătoriei din vina exclusiva a soțului dvs iar divortul se va pronunța indiferent ca soțul este de acord sau nu cu decizia dvs.
Imobilului este comun astfel ca soțul nu va poate da afara din el pana când nu deschideți proces de partaj și decideți cine rămâne cu apartamentul și ce sulta ii achita celuilalt.
Contactați un avocat și o sa va explice in detaliu toate aspectele privind divortul și partajul apartamentului.
Ultima modificare: Luni, 27 Februarie 2023
Avocat Neagu Elena, Avocat

Alte discuții în legătură

Buna ziua, va rog frumos sa ma ajutati cu o lamurire. sunt in ... utilizator.7 utilizator.7 Buna ziua, va rog frumos sa ma ajutati cu o lamurire. Sunt in discutii aprinse cu sotul privind divortul. El insista sa plec eu din apartamentul, proprietate ... (vezi toată discuția)
Divort... sau nu -renuntare la judecata soniamarcel soniamarcel Buna ziua, Va rog sa ma ajutati si pe mine intr-o problema: -am fost casatorita 11 ani -anul trecut pe 14 mai sotul meu a parasit domiciliul si s-a mutat ... (vezi toată discuția)
Supliment la partaj soniamarcel soniamarcel Buna ziua, Am divortat de sotul meu de comun acord. Am facut si partajul intre soti la notar (inainte de a se pronunta divortul) la casa si bunurile din ea ... (vezi toată discuția)