avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1009 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna ziua, sotul meu are amanta, mai nou locuieste mai ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna ziua, sotul meu are amanta, mai nou locuieste mai mult acolo, ...

Buna ziua, sotul meu are amanta, mai nou locuieste mai mult acolo, cand vine acasa are chef de scandal, va rog sa imi spuneti daca se poate ce as putea face, pentru ca mereu ma ameninta ca ma da afara din casa. Multumesc
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 06:19, 28 Februarie 2023
Ziceti ca face scandal...chemati politia si poate obtineti in instanta un ordin de protectie si restrictie, macar nu va mai deranjeaza o vreme.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, va rog frumos sa ma ajutati cu o lamurire. sunt in ... utilizator.7 utilizator.7 Buna ziua, va rog frumos sa ma ajutati cu o lamurire. Sunt in discutii aprinse cu sotul privind divortul. El insista sa plec eu din apartamentul, proprietate ... (vezi toată discuția)
Divort... sau nu -renuntare la judecata soniamarcel soniamarcel Buna ziua, Va rog sa ma ajutati si pe mine intr-o problema: -am fost casatorita 11 ani -anul trecut pe 14 mai sotul meu a parasit domiciliul si s-a mutat ... (vezi toată discuția)
Supliment la partaj soniamarcel soniamarcel Buna ziua, Am divortat de sotul meu de comun acord. Am facut si partajul intre soti la notar (inainte de a se pronunta divortul) la casa si bunurile din ea ... (vezi toată discuția)