avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 439 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna seara , daca tatal fetitei imi cere testul adn , ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna seara , daca tatal fetitei imi cere testul adn , testul ...

Buna seara , daca tatal fetitei imi cere testul adn , testul iesiind pozitiv, pot sa cer despagubire pentru simplul fapt sa indoit de mine, intentionez sa divortez din cauza violentei in familie
Cel mai recent răspuns: Madalinamaria01 , utilizator 11:35, 22 Septembrie 2023
Puteți solicita desfacerea căsătoriei din vina exclusiva a soțului dvs cât și daune morale/materiale fata de prejudiciul adus imaginii/integrității dvs fizice și psihice.
Contactați un avocat și discutați in detaliu toate aspectele juridice.

Avocat Neagu Elena a scris:

Puteți solicita desfacerea căsătoriei din vina exclusiva a soțului dvs cât și daune morale/materiale fata de prejudiciul adus imaginii/integrității dvs fizice și psihice.
Contactați un avocat și discutați in detaliu toate aspectele juridice.

Ma bucur foarte mult , sper sa castig custodia totala .... un copil mic nu ar trebui sa locuiasca alaturi de un om care manipuleaza si obliga sotia sa nu vorbeasca cu nimeni , altfel actioneaza violent ...sau in timpul sarcinii spunandu mi de nenumarate ori sa pierd sarcina

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort. am nevoie de un sfat ! LauraGarcea LauraGarcea Buna seara ! Numele meu este Laura. Situatia mea este urmatoarwa : vreau sa parasesc domiciliul actual ( al parintilor sotului meu) urmand sa intentez procesul ... (vezi toată discuția)
Apel contestare recunoastere paternitate ramona isabella ramona isabella Buna ziua! pt inceput,vreau sa va multumesc anticipat tuturor celor care veti incerca sa ma ajutati in problema mea.sunt noua pe acest forum ,si sper sa ma ... (vezi toată discuția)
Test adn dany6969 dany6969 Doresc sa fac un test ADN al copilului meu care implineste 18 ani in noiembrie 2015. Daca mama copilului nu doreste sa faca testul cum procedez. In cazul in ... (vezi toată discuția)