avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 762 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Contabilului srl îi încetează contractul de munca ...
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Contabilului srl îi încetează contractul de munca la începutul lunii martie 2025.

Bună ziua, va rog sa ma ajutcontabilului srl îi încetează contractul de munca la începutul lunii martie 2025. Este obligata tine cu următoarea situație: contabilului srl îi încetează contractul de munca la începutul lunii martie 2025. Este obligat sa depună bilantul la 31.12.2024 pana încetează Cim? Mulțumesc!
Ultima modificare: Vineri, 14 Februarie 2025
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Care este procedura de inchidere a unui srl? hogye lavinia hogye lavinia Care este procedura de inchidere a unui SRL infiintat in luna martie 2023 care nu a avut activitate ? Mentionez ca nu s-a depus nici o declaratie si nu este ... (vezi toată discuția)
Contributii la stat srl sau pfa consultanta hr gbrlcostache gbrlcostache Sunt angajata la privat in domeniul HR.Doresc sa stiu ce alta forma de organizare m-ar avantaja, daca nu as mai fi angajata si as avea SRL sau PFA, sau ce mai ... (vezi toată discuția)
Am nevoie de contabil?!? Giapettin Giapettin Buna ziua, Inca un incepator cu intrebari stupide :P, si sper sa ma luminati. 1. Vreau sa imi deschid o firma cu domeniul de activitate: asistenta ... (vezi toată discuția)