avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 758 soluții astăzi

Marți, 18 februarie, are loc evenimentul: Procedura de negociere colectivă de la A la Z. Participă →

Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Buna ziua , am o intrebare cu privire la un contract ...
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Buna ziua , am o intrebare cu privire la un contract de inchiriere ...

Buna ziua , am o intrebare cu privire la un contract de inchiriere . Acest contract s-a facut pe 2 ani de zile pe numele a 2 persoane . Una din persoane a parasit locuinta ,inregistrandu-se deja la alta adresa fara sa anunte din timp cu 3 luni cum era specificat in contract. Proprietarul nu poate rezilia contractul deoarece nu exista nici o clauza extraordinara sau motiv grav de mutare ceea ce pune persoana ramasa in casa in foarte mari dificultati financiare . Ambele persoane fiind pe contract trebuie sa contribuie la plata chiriei sau cel putin sa ajute cu o suma pana poate iesi complet din contract . In contextul acesta nici costurile de intretinere nu sunt scazute deoarece pe contract este acelasi numar de persoane in timp ce fizic cu o persoana mai putin . Ce poate face persoana ramasa in casa cu toate cheltuielile daca cealalta persoana refuza sa coopereze cu toate ca are un contract semnat . ?Aceasta situatie este in Germania .

Alte discuții în legătură

Contract de comodat vs contract de inchiriere alinaion82 alinaion82 Buna ziua! As dori sa stiu in ce situatii se poate intocmi un contract de comodat. Pt folosirea unui spatiu, tb sa se foloseasca contractul de inchiriere sau ... (vezi toată discuția)
Cum poate iesi o firma dintr-un contract dur de inchiriere cu un mall inainte de expirare camih camih cum poate iesi o firma dintr-un contract dur de inchiriere cu un mall inainte de expirare? (vezi toată discuția)
Valabil act aditional fara semnatura unei parti? ministru_ ministru_ Buna ziua! Am o problema. Am inchiriat un apartament unei persoane fizice pe baza de contract, vizat de Adm Financiara. Contractul a fost incheiat pe o ... (vezi toată discuția)