avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 759 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Contoare de apa rece., Asociatia de Propietari al unui ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Contoare de apa rece., Asociatia de Propietari al unui imobil ...

Contoare de apa rece.,

Asociatia de Propietari al unui imobil cu 50 de apartamente a decis schimbarea tuturor contoarelor de apa rece vechi cu contoare noi inteligente (transmitere radio a consumului).
La sedinta in s-a spus ca nu trebuie sa achitam contoarele si nici lucrarile de montare. Avand in verdere ca aceste contoare se monteaza pe partea de instalatie privata, se pot plati aceste lucrari din fondul de reparatii?
Multumesc.

Alte discuții în legătură

Contoare inteligente de apa bomboana bomboana Daca o firma particulara autorizata de apa Nova vine intr un bloc si monteaza apometre cu citire radio, firma trimite la administratie facturi precum la gaze ... (vezi toată discuția)
Schimbare apometru MaBo8 MaBo8 Buna ziua, Asociatia de proprietari a luat hotararea de a schimba apometrele si sa puna un model cu citire de la distanta. Eu nu am putut schimba apometrul ... (vezi toată discuția)
Apometre unde radio - pareri MariusGheorghe MariusGheorghe Buna seara, ce parere aveti de aceste apometre cu unde radio?Sunt de calitate..ar merita facuta schimbarea? Va pun aceste intrebari pentru ca am fost la ... (vezi toată discuția)