avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 758 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună seara. As dori să știu cum pot afla despre un ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună seara. As dori să știu cum pot afla despre un contract ...

Bună seara.
As dori să știu cum pot afla despre un contract de închiriere a unui apartament la care sunt și eu moștenitor.Fratele meu l-a închiriat fără știrea mea,anunutandu-ma ulterior.
Am făcut sesizare la ANAF dar mi-a spus că nu pot da detalii din cauza DGPR.si doar in instanță.
Menționez că nu sunt in relații bune cu el,deci nu am cum pe cale amiabilă.
Mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: Tyty1969 , utilizator 06:26, 15 Februarie 2025
Ați fost la adresa sa vedeți cine locuiește acolo?
Da,este un cetățean turc,căruia îi plătește patronul chiria..
El pune că nu știe nimic.

raluk0207 a scris:

Ați fost la adresa sa vedeți cine locuiește acolo?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dreptul de proprietate drandy2k drandy2k Buna ziua, As dori daca se pote niste sfaturi referitoare la urmatoarea problema: Parintii mei au achizitionat in urma cu 15 ani un apartament - in acte ... (vezi toată discuția)
Actiune indreptata impotriva mostenitorilor legali adinutza.2008 adinutza.2008 Am intentat o actiune in evacuare pentru o persoana care nu vrea sa elibereze un apartament ca urmare a decesului celui care locuia in el in baza unui contract ... (vezi toată discuția)
Cum procedez sa scap de un sediu social corinana corinana Buna ziua, am urmatoarea problema: Am inchiriat timp de un an o garsoniera proprietate personala unei firme cu actionariat grecesc. Ei m-au rugat si eu am ... (vezi toată discuția)