avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 801 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Înștiințare parchet
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Înștiințare parchet

Bună seara . Am și eu o nelămurire . Am primit prin poștă o înștiințare care spune :
În atenția numitei xxxxxxxxxx
În conformitate cu prevederile art 260 și art 261 din codul de procedură penală , vă înștiințăm ca la data de înmânare a comunicării în cauză ce formează obiectul dosarului cu nr xxxx/xxx/P/2019 al parchetului de pe lângă tribunalul Constanța .
Va comunicam ca sunteți în drept să vă prezentați după 15 zile de la afișarea prezentei , dar nu mai târziu de 10 zile de la trecerea primelor 15 zile , pentru înmânarea comunicării la sediul parchetului de pe lângă tribunalul Constanța - compartimentul grefa din Constanța .
În cazul în care , fără motive temeinice, nu va prezentați pentru ridicarea comunicării în termenul de 15 zile , se va considera comunicată la împlinirea acestui termen .
Agent însărcinat cu înmânarea ………..

Nu știu despre ce poate fi vorba și nu știu să fi făcut nimic , singurul lucru care îmi vine în minte e ca am depus o plângere la poliție pentru furtul unui telefon, dar nu mai știu în ce an a fost . Ar putea avea legătură ? Vă mulțumesc
Ultima modificare: Vineri, 14 Februarie 2025
Lola2208, utilizator
Cel mai recent răspuns: Lola2208 , utilizator 20:43, 15 Februarie 2025
Bună seara. Este o procedura banala de comunicare a unor acte. Nu putem sa ghicim de ce sunteti chemata sau ce anume trebuie sa vi se comunice, fiind o ecuatie cu 1000 de necunoscute. De principiu, parchetul de pe langa tribunal nu are in competenta plangerea privind furtul unui telefon. Cel mai simplu si corect, ar fi sa ridicati comunicarea si sa vedeti.
Va multumesc mult pentru răspuns!

trandafir2 a scris:

Bună seara. Este o procedura banala de comunicare a unor acte. Nu putem sa ghicim de ce sunteti chemata sau ce anume trebuie sa vi se comunice, fiind o ecuatie cu 1000 de necunoscute. De principiu, parchetul de pe langa tribunal nu are in competenta plangerea privind furtul unui telefon. Cel mai simplu si corect, ar fi sa ridicati comunicarea si sa vedeti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Instiintare parchet cris0811 cris0811 Buna seara! am si eu nevoie de un raspuns la o nelamurire. Sotul meu in anul 2012 a avut un conflict cu un vecin ce s-a lasat cu o plangere penala din partea ... (vezi toată discuția)
Buna, am primit asta astăzi pe e-mail, poate cineva să explice, ... Ponshide Ponshide Buna, Am primit asta astăzi pe e-mail, poate cineva să explice, vă rog, sunt student în România, așa că nu știu cu adevărat legile și cum ... (vezi toată discuția)
Instiintare de la parchetul de pe langa judecatorie mariusTFT mariusTFT Buna ziua , O buna prietena a gasit in posta astazi o instiintare : In atentia doamnei .................. In conformitate cu prevederile art. 260 si ... (vezi toată discuția)