avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 671 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Anulare sau...?
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Anulare sau...?

Bună ziua! Împotriva unui proces verbal de contravenție se poate face contestație și să cer anularea lui dacă sunt elemente lipsă...descrierea faptei, dată, adresă, etc...dar dacă apreciez că nu sunt vinovat de cele imputate, tot anularea procesului verbal solicit în instanță?
Bună ziua! Sigur ca da, anularea daca sunt motive de anulare, sau schimbarea sanctiunii daca sunt motive de schimbare.
Da, acelasi lucru.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestatie proces-verbal Se7en10 Se7en10 Buna ziua! Am depus o contestatie impotriva unui proces-verbal care se baza pe necompletarea datelor personale din CI si anume cnp, serie si numar. Am depus ... (vezi toată discuția)
Model contestatie proces verbal amenda itm AndreeaS AndreeaS buna ziua, va rog, poate cineva sa ma ajute cu un [b]model de contestatie la un proces verbal de amenda de la itm pentru neincheierea in forma scrisa a ... (vezi toată discuția)
Contestatie proces verbal incarat necoresponzator viaiacob viaiacob Buna ziua, Recent am primit un proces verbal de contraventie in care am fost sanctionat cu 6 puncte de amenda si 4 de penalizare, pentru utilizarea ... (vezi toată discuția)