avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 673 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Deschiderea PFA sediul la terți se poate?
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Deschiderea PFA sediul la terți se poate?

Deschiderea PFA sediul la terți se poate? De ce acte am nevoie și ce taxe plătesc, menționez că lucrez și pe contract cu normă întreagă?
Codul caen va fi consultanta management.
Ultima modificare: Sâmbătă, 15 Februarie 2025
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 08:21, 15 Februarie 2025
Activitatea la terți iar sediul la adresa din buletin. În același județ din buletin depuneți și declaratia unica și plătiți impozitele.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pfa - contract de comodat Stamat.cristian13@gmail.com Stamat.cristian13@gmail.com Buna ziua! Am și eu o nelămurire; referitor la înființarea unui PFA. Am nevoie de un contract de comodat și nu am cu cine sa îl fac. Mentionez ca ... (vezi toată discuția)
Declaratia unica - pfa sediul social vs. sediul fiscal radu.fugaciu radu.fugaciu Buna, Am un PFA cu cod CAEN 6202 cu sediul social in Medias jud. Sibiu (acolo am infiiintat PFA-ul in 2011). Intre timp domiciliul meu de PF s-a schimbat in ... (vezi toată discuția)
Angajati pe pfa NasuNasu NasuNasu Buna ziua, Detin un PFA cu cod CAEN 8299. Pot sa angajez pe PFA-ul meu, cateva persoane ce vor lucra in vanzari? Si daca da, care sunt variantele in care ... (vezi toată discuția)