avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 183 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Deschiderea PFA sediul la terți se poate?
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Deschiderea PFA sediul la terți se poate?

Deschiderea PFA sediul la terți se poate? De ce acte am nevoie și ce taxe plătesc, menționez că lucrez și pe contract cu normă întreagă?
Codul caen va fi consultanta management.
Ultima modificare: Sâmbătă, 15 Februarie 2025
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: claudiughebauer1975 , utilizator 15:55, 17 Februarie 2025
Activitatea la terți iar sediul la adresa din buletin. În același județ din buletin depuneți și declaratia unica și plătiți impozitele.
Fiind deja angajat cu contract de munca pe 8 ore la o alta firma.
Ce taxe voi plati pe pfa CAS si asigurari sociale? Ctr pe pfa va fi de 5000 lei/lunar

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pfa - contract de comodat Stamat.cristian13@gmail.com Stamat.cristian13@gmail.com Buna ziua! Am și eu o nelămurire; referitor la înființarea unui PFA. Am nevoie de un contract de comodat și nu am cu cine sa îl fac. Mentionez ca ... (vezi toată discuția)
Pfa norma de venit - sediu social vs domiciliu ra.vasile ra.vasile Buna, Intentionez sa imi deschid un PFA cu cod CAEN 6202 si norma de venit, cu sediul social in Bucuresti (gazduire sediu social la cabinet de ... (vezi toată discuția)
Sunt tehnician maseur Ovidiu82 Ovidiu82 Sunt tehnician maseur si as vrea sa stiu, sa-mi pot desfasura legal activitatea ce ar fi mai bine sa-mi deschid? Pfa sau srl? Ce acte trebui depuse si unde. ... (vezi toată discuția)