avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1007 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... CREDIT EXTRABILANTIER PRIMA CASA
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

CREDIT EXTRABILANTIER PRIMA CASA

Bună ziua! Am luat un credit prin prima casa cu fostul soț. Am divorțat, m am mutat iar el a rămas în apartament. Acum am aflat ca el nu a mai plătit rata de 2 ani. Anaf și banca nu m au înștiințat nimic, deși eu sunt codebitor în contract.
Am încercat sa conving banca sa preiau creditul și sa nu pierd casa, dar refuza. Spune ca creditul este extrabilantier, în executare din 2023, dat la recuperatori.
Problema este ca în toată aceasta perioada de când am aflat, 4 luni, ei nu au vrut sa mi dea răspunsuri, deși am venit cu soluții și dovezi ca eu nu am știut nimic din ce se întâmplă.
Ce pot sa fac? Mai pot cumva sa recuperez apartamentul?
Cel mai recent răspuns: AV. GABRIELA GERBER , Avocat 11:13, 15 Februarie 2025
Luati legatura cu firma de recuperari, vedeti soldul existent, vedeti daca puteti achita sau incheia un angajament de plata si decideti daca merita sau nu sa faceti efortul de a pastra imobilul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sulta brokenangel brokenangel Buna ziua , sunt aproape de finalizarea partajului inceput in 2013 .. Partajam un apartament de 3 camere evaluat la 45.900€ si care este luat prin prima ... (vezi toată discuția)
Despre partaj si plata imobil comun nelusandy nelusandy Printr-un contract de credit (in moneda euro) si garantie mobiliara și un contract de ipotecă credit am incercat, impreuna cu fosta mea sotie, sa cumpar un ... (vezi toată discuția)
Buna ziua- poprire pe salariu Miky50 Miky50 Localitate: braila Data: 21-01-2014 buna ziua Ma aflu intr-o situatie disperata va rog din suflet sa ma ajutati daca puteti:In noiembrie 2013 la data de ... (vezi toată discuția)