avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 594 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Pe 23 ianuarie am fost condamnat 1an și 6 luni pentru ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Pe 23 ianuarie am fost condamnat 1an și 6 luni pentru ucidere ...

Pe 23 ianuarie am fost condamnat 1an și 6 luni pentru ucidere din culpă, dar nu am primit nici o comunicare privind hotărârea judecătorească. Eu am prelungit de instanță dreptul de circulație până pe 19 februarie 2025.Mai este valabilă?
Se poate ca hotărârea să fie definitivă fără să fiu înștiințat? Condamnarea este urmare a unui accident rutier!.

Alte discuții în legătură

Dovada permis-penal elmauss elmauss va salut! sunt intr-un proces pentru vatamare corporala din culpa. m-i sa eliberat dovada de permis. intrebarea ar fi urmatoarea : s-a dat o sentinta la ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, se poate sa se anuleze permisul dupa infractiunea ... liviutudor2345 liviutudor2345 Buna ziua, se poate sa se anuleze permisul dupa infractiunea de ucidere din culpa fara sa se emita un solicitare de predare a permisului? (vezi toată discuția)
Ucidere din culpa=anulare permis?? pop.marius pop.marius O.U.G. 195/2002 rep. Art. 114 (1) Anularea permisului de conducere se dispune in urmatoarele cazuri: a) titularul permisului de conducere a fost ... (vezi toată discuția)