avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 795 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Bună ziua. De la serviciu, pe lângă raportul ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Bună ziua. De la serviciu, pe lângă raportul revisal de la ...

Bună ziua. De la serviciu, pe lângă raportul revisal de la ITM, mi s-au cerut adeverințe de vechime. De la 2 firme ( societăți lichidate) nu am adeverințe. Am căutat arhivatorul și am solicitat să îmi elibereze adeverințe de vechime. Mi-au spus că ei fac cercetare pentru fiecare an și mi-au solicitat plata unei taxe de 1100 lei pentru o perioadă de 7 ani. Menționez faptul că această perioadă este trecuta și în revisalul de la ITM. Nu se mai făceau cărți de munca. Mi se pare o sumă foarte mare, mă întreb oare este ok?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 05:13, 17 Februarie 2025
Gasiti informatii utile aici: www.avocatnet.ro/articol_654...
Despre ce perioada este vorba?
luna iulie 2012-02.02.2019
In carnetul de munca sunt consemnate perioadele lucrate doar pana la 01.01.2011, dupa aceasta data dovada vechimii in munca se face cu adeverintele de vechime eliberate de fiecare angajator in parte .si, in viitor, cu extrasul REVISAL.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara, prin ce document poate fi dovedita vechimea in munca, ... Denisa7 Denisa7 Buna seara, Prin ce document poate fi dovedita vechimea in munca, pentru perioada 2010-2013, in situația in care nu detin adeverinta de la angajator, iar ... (vezi toată discuția)
Adeverinta perioada lucrata tuilleries tuilleries Buna ziua. Fiului meu ii este necesara (in vederea angajarii intr-o structura MAI), o dovada a faptului ca a lucrat la diversi angajatori si perioada, ... (vezi toată discuția)
Carte de munca balea eugenia balea eugenia Cum pot obtine revisal pe toata perioada muncita? Am pierdut cartea de munca si itm-ul de 2 luni conform legii nu mai elibereaza extrase (vezi toată discuția)