avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 801 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Daca sunt căsătorită și am un copil care soțul ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Daca sunt căsătorită și am un copil care soțul meu la recunoscut ...

Daca sunt căsătorită și am un copil care soțul meu la recunoscut la naștere și sa dovedit pina la urma că nu este tatăl biologic și noi o sa divorțăm și el după divorț vrea să-l scoată după numele lui copilul are 7 ani cum se procedează ??
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 20:37, 15 Februarie 2025
Prin instanță.
Mergeți la avocat și se rezolva.

București 2025

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort si tagada de paternitate Majda Majda As avea și eu o întrebare ,am o problema mai mare sa zic așa ,am căsătorită in trecut, nu am divorțat până în 2009, deoarece fost soț nu se ... (vezi toată discuția)
Sunt în divorț de peste un an și urmează să nasc peste puțin timp. cum să procedăm pentru ca tatăl natural să poată recunoaște copilul? EmaR. EmaR. Buna ziua, as dori daca se poate sa ma lamuriti intr-o situatie, sunt intr-un proces de divort de 1 an si 2 luni nefinalizat inca, intre timp am intrat intr-o ... (vezi toată discuția)
Certificat de nastere tulfuti tulfuti Buna seara va rog sa ma indrumatii si pe mine pt ca nu stiu unde sa apelez .Am fost casatorita dar nu mai eram inpreuna de 14 ani si nu am divortat din ... (vezi toată discuția)