avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 831 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Buna seara, Am contractat realizarea de mobilier in ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Buna seara, Am contractat realizarea de mobilier in 13.08.2024. ...

Buna seara,
Am contractat realizarea de mobilier in 13.08.2024. Am dat 50 % din valoarea contractului. Cu chiu cu vai in ianuarie 2025 s-a apucat sa aduca cate ceva mobila, a inceput sa monteze si a iesit groznic. Acum ca sa imi remedieze si sa repare ce este gresit imi cere inca 25 % din valoarea contractului. Am hotarat sa nu.i mai dau nimic si l-am reclamat la Protectia cumparatorului. Din pacate am cheia la el si nu vrea sa mi-o inapoieze. Ce ma sfatuiti sa fac.
Cel mai recent răspuns: Zsuzsanna Lukacs , Consultant credite si finantari 21:23, 15 Februarie 2025
Schimbati yala, casa este a Dvs, doar nu o sa asteptati in veci ca sa vi se dea de bunavoie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Violare domiciliu si distrugere getacr getacr Bunaziua, Va rog sa ma ajutati cu lamuriri pentru urmatoare situatie:in 2018 pe 15 august am sesizat politia pentru violare domiciliu si distrugere intru-cat ... (vezi toată discuția)
Srl-ul meu a fost dat in judecata ... lbg4 lbg4 Buna ziua, Am o situatie in care srl-ul meu a fost dat in judecata in urma unei livrari de mobilier pe comanda necorespunzator. Pe scurt: dupa ce faceam ... (vezi toată discuția)
Chirie-garantie-plati aditionale SabinaMaria SabinaMaria Buna ziua! Am facut un contract pe un an cu proprietarul pt o garsoniera, in prezenta agentilor imobiliari. Am platit: 250euro prima chirie si inca 500 de ... (vezi toată discuția)