avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 828 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... BUNA ZIUA am o intrebare. Am avut o altercatie cu un ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

BUNA ZIUA am o intrebare. Am avut o altercatie cu un roman si ...

BUNA ZIUA am o intrebare. Am avut o altercatie cu un roman si ma luat la bătaie de două ori si eu ca sa scap l-am lovit cu o sticlă de bere in cap am fost arestat 4 zile dupa am fost dus la proces si ma pus in libertate pana la 11 aprilie la proces la ce ma pot astepta ?
Cel mai recent răspuns: George arabu , utilizator 09:26, 16 Februarie 2025
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
BUNA ZIUA. Va puteti astepta la o achitare, la o condamnare, la stabilirea unei alte sanctiuni din dreptul penal sau la incetarea procesului penal pe diverse temeiuri. Adica cu alte cuvinte, cele povestite de dvs nu sunt suficiente pentru a se putea da un raspuns mai precis. Oricum, daca spuneti ca ati fost arestat, in mod sigur ati avut un avocat langa dvs., sens in care cel mai bine ar fi fost sa il intrebati pe dansul care este situatia dvs juridica.

DA AM AVUT UN AVOCAT SI A CERUT ELIBERAREA MEA PANA LA PROCES DA AU FOST PROBE RIDICATE DE LA FATA LOCULUI CA A FOST SI SANGE SI DIN STICLA PERS VATAMATA A FOST CAUTATA IN OLANDA SI NU AU MAI GASITO SI IMIEDIAT AM PRIMIT MESAJ DE LA AVOCAT CA AM PROCES CANS MIA DAT DRUMUL MIA PUS INTERDICTIE SA VB CU EL SI AU FOST SI DOI MARTORI CARE AR FI ZS CA IAM DAT CU STICLA DAR SI EU AM FOST BATUT CU URME PE MN
trandafir2 a scris:

BUNA ZIUA. Va puteti astepta la o achitare, la o condamnare, la stabilirea unei alte sanctiuni din dreptul penal sau la incetarea procesului penal pe diverse temeiuri. Adica cu alte cuvinte, cele povestite de dvs nu sunt suficiente pentru a se putea da un raspuns mai precis. Oricum, daca spuneti ca ati fost arestat, in mod sigur ati avut un avocat langa dvs., sens in care cel mai bine ar fi fost sa il intrebati pe dansul care este situatia dvs juridica.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fapta de tentativa de omor adrianbaciu adrianbaciu Deci eu am pus o inrebare recent si din cauza ca eu nu prea mai am dat pe la scoala dintra patra este niste neintelegeri si greseli pe care va rog sa mi le ... (vezi toată discuția)
Am nevoie de sfat pentru prima declaratie la politie intr-un scandal kill3rk kill3rk o luam cu inceputul , intro seara din aceasta vara am fost la un brad ( se face inainte de nunta ) al surori prietenei mele , eu am fost cu masina mea , si ... (vezi toată discuția)
Permis suspendat pentru alcool 84alex84 84alex84 salut! Am si eu o mare problema...Joi seara,la 200 de m casa m-a oprit politia si in etilotest mi-a iesit 0.84.Am baut vreo 2 sticle de 2 l bere,incepand de ... (vezi toată discuția)