avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 830 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Am facut armata TR in 1985-1986. Cand am emigrat legal ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Am facut armata TR in 1985-1986. Cand am emigrat legal in Canada, ...

Am facut armata TR in 1985-1986. Cand am emigrat legal in Canada, unde locuiesc acum, am predat livretul militar.

Cum pot obtine o adeverinta a satisfacerii serviciului militar?

Imi este necesara pentru depunerea la dosarul de pensie.

Ma puteti ajuta?
Cel mai recent răspuns: Bogduta5354! , utilizator 01:07, 18 Februarie 2025
Adresati-va centrului militar caruia i-ati predat livretul militar.
Va multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Aplicare coeficient spor vechime luând in considerare studiile superioare si serviciul militar pt pensie limita de virsta 1dragon6 1dragon6 Am urmat la zi institutul politehnic Bucuresti intre 1977 si 1982 (cinci ani ingineri zi), si la un an dupa ce am inceput sa lucrez am efectuat stagiul militar ... (vezi toată discuția)
Am facut stagiul militar la tr (9 luni). se va lua in calcul ... bgctor bgctor Am facut stagiul militar la TR (9 luni). Se va lua in calcul la stabilirea pensiei? Si daca raspunsul este afirmativ, cum as putea obtine un duplicat al ... (vezi toată discuția)
Am predat livretul militar la plecarea din tara la politia judeteana ... mihaisz mihaisz Am predat Livretul Militar la plecarea din tara la Politia Judeteana Hunedoara in anul 2002. Am nevoie de o adeverinta de satisfacerea serviciului militar ... (vezi toată discuția)