avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 825 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Doresc să știu cât este taxat judiciară de timbru ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Doresc să știu cât este taxat judiciară de timbru pentru ...

Doresc să știu cât este taxat judiciară de timbru pentru constatarea prescripție unei datorii, dar și pentru obligația de a face. Vă mulțumesc.

Alte discuții în legătură

Recalculare taxă de timbru în partaj. În ce temei poate face asta instanța? contabilitate.guraytex contabilitate.guraytex Va rog sa imi spuneti daca stiti in baza carui temei legal instanta recalculeaza taxa judiciara de timbru dupa ce se face expertiza in partaj? OUG 80 nu ... (vezi toată discuția)
Competenta materiala ada48 ada48 Buna seara. In cazul in care doresc sa depun o cerere in constatarea nulitatii absolute a unui testament ( lipsa consimtamant, semnatura nu i-ar apartine ... (vezi toată discuția)
Care este taxa judiciara de timbru in cazul somatiei de plata glo glo Am si eu o problema. Am introdus o somatie de plata la judecatorie. Am taxat-o cu 39 lei conform Lg.146/1997. In citatia primita suntem instiintati ca trebuie ... (vezi toată discuția)