avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1096 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Plan cadastral inexistent
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Plan cadastral inexistent

Buna ziua,
Am cumparat un teren intravilan de la Primarie, prin licitatie, dar in extrasul CF nu apare geometria terenului, adica planul cadastral, cu dimensiuni si vecinatati. Totusi, acest teren este imprejmuit si are gard, insa nu apare nici cu numarul de CF in eterra. Ce trebuie sa fac pentru a fi pe deplin proprietar, si fara grija ca vine cineva sa revendice o portiune din terenul proaspat cumparat ?
Intrebarea mea poate parea prea simpla pentru unii, dar pe mine ma intereseaza extrem de mult aceasta problema, si as fi recunoscator pentru un raspuns edificator.
Cel mai recent răspuns: Vladislav20 , utilizator 07:28, 17 Februarie 2025
Este o intabulare veche de aceea nu exista geometrie. A fost inscris in CF terenul cand erau alte normative. Trebuie sa luati legatura cu un topograf.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Extras cf versus extras cadastral 2015 sheianca sheianca Va rog, in vederea reamenajarii unei locuinte, pentru autorizatia de construire, am solicitat o ridicare topografica. Desi casa veche e cumparata recent, ... (vezi toată discuția)
Ce inseamna act de buna vecinatate yulyus yulyus Am cumparat un teren intravilan prin contract de vanzare cumparare, am facut cadastru, avem intabulare si extras de carte funciara, am platit impozitul la ... (vezi toată discuția)
Proprietate întabulată peste care ulterior au suprapus o parcelă vecină, parțial în cadastru fără notare în cf Ardelean Gheorghe Ardelean Gheorghe Bună ziua, Prezint mai jos o situație din OCPI și Justiție probabil extrem de rar întâlnită, așadar interesantă. ... (vezi toată discuția)