avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1096 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Dacă pe anul 2024 nu mai am zile de concediu de ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Dacă pe anul 2024 nu mai am zile de concediu de odihna angajatorul ...

Dacă pe anul 2024 nu mai am zile de concediu de odihna angajatorul poate sa îmi de-a zile de concediu de pe anul 2025 cîte zile sa îmi aprobe.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 05:31, 17 Februarie 2025
Da, vi se poate aproba CO din 2025..insa acesta se va acorda proportional cu perioada lucrata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Zilele de concediu de odihna pe anul anul 2022 sunt valabile ... Magie1 Magie1 Zilele de concediu de odihna pe anul anul 2022 sunt valabile pina in anul 2023 pe 30 iunie,cele din anul 2023 sunt valabile pina in anul 2025 pe 30 iunie,si ... (vezi toată discuția)
Acordare concediu odihna Popescu Lorena Popescu Lorena Buna seara, un salariat poate intra in concediu de odihna daca nu are aprobarea sefului direct? concediul de odihna se acorda pentru timpul ( lunile ) ... (vezi toată discuția)
Am o întrebare angajatorul are drept să comenteze în fața ... Magie1 Magie1 Am o întrebare angajatorul are drept să comenteze în fața angajatului îți treci măsură cînd angajatul cere să își ia zile de concediu de ... (vezi toată discuția)