avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1106 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Buna ziua! In data de 09.03.2020 am fost comandat la 1 ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Buna ziua! In data de 09.03.2020 am fost comandat la 1 an si ...

Buna ziua!

In data de 09.03.2020 am fost comandat la 1 an si 3 luni cu suspendare, termen de supraveghere 3 ani.
Am indeplinit toate pedepsele accesorii.
In data de 15.02.2025 am devenit inculpat intr-un dosar pentru incalcarea art. 336.
Intrebarea mea este, pentru acest dosar penal din 15.02.2025, mai pot primi pedeapsa inchisorii cu suspendarea executarii?
Mulțumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Mihăilă Sebastian , Avocat 10:33, 17 Februarie 2025
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Din pacate nu s-a implinit termenul de reabilitare si nu se va putea acorda suspendarea executarii pentru noua infractiune.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sentinte EUGURO EUGURO Buna ziua.Doresc sa va supun atentiei urmatorul aspect : daca am antecendente penale ce se intampla in cadrul sentintei care se va sa da (pronunta).Se poate ... (vezi toată discuția)
Reabilitare de drept pedeapsa cu aplic.art 81 c.pen. din 1969- termen si conditii andreimarinau andreimarinau Buna seara, As dori sa cunosc informatii despre cand s-ar produce reabilitarea de drept si care ar fi procedura de a o obtine(cui ma adresez si in cat timp ... (vezi toată discuția)
Redobandire permis cses cses Buna ziua. Din pacate am ajuns sa fac parte dintr-o categorie deloc selecta a celor condamnati datorita consumului de alcool la volan. In 14 mar 2016 va ... (vezi toată discuția)