avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1108 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Proces verbal de constatare și sanctionare. O fapta a ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Proces verbal de constatare și sanctionare. O fapta a fost constatata ...

Proces verbal de constatare și sanctionare.
O fapta a fost constatata de un agent constatator, pe teren pe o hotărâre de consiliu A urmat intocmirea unor adrese de comunicare informatii/ date, de catre personalul care este la birou. Pot aplica sancțiunea contravențională și cei care nu au constatat cu propriile simțuri fapta contravenționala? ( adica cei de la birou)
Ex: urmare a documentelor care le au întocmit personalul de birou, contravenientul nu a comunicat sau nu s a prezentat la sediu la invitația acestora.
Aceștia pot intocmi pv pentru neprezentare, deși fapta pentru care solicita date este constatata de alt agent constatator?

Alte discuții în legătură

Inmanare proces verbal amenda de contraventie Just-drept Just-drept Agentul sanctionar trebuie sa inmaneze contravenientului procesul verbal privind amenda de contraventie. Contravenientul a primit procesul verbal a amenzii ... (vezi toată discuția)
Amenda trecere neregulamentara fără proces verbal Iiordacha Iiordacha Buna ziua, Azi am trecut neregulamentar, paralel cu trecerea de pietoni la 5 metri. Nu au fost masini si nu am încurcat traficul. Am fost oprit și ... (vezi toată discuția)
Plangere contraventionala ana-gloria ana-gloria buna ziua!. am fost depistat in trafic cu o viteza de 79 km/h, in afara localitatii, pe o portiune de drum cu limita de viteza 50 km/h, de catre o masina a ... (vezi toată discuția)