avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 786 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Bună seara am depus o plângere la poliție și nu ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Bună seara am depus o plângere la poliție și nu mi-a dat ...

Bună seara am depus o plângere la poliție și nu mi-a dat nici un număr de ănregistre și nici un răspuns ce pot face . Dacă a făcut dosar s-au nu
Cel mai recent răspuns: Mihăilă Sebastian , Avocat 10:29, 17 Februarie 2025
Puteti merge si intreba ce numar de inregistrare are plangerea dvs sau ce numar de dosar ..
Reveniti la sediul politiei si solicitati comunicarea numarului de inregistrare

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plangere penala pierduta de politie !? alexandruhinea alexandruhinea In urma cu 7 ani am fost victima unei infractiuni de furt calificat in incinta unui cazino .Un alt client al cazinoului mi-a sustras telefonul mobil, eveniment ... (vezi toată discuția)
Cercetarea penala /consultare si copiere dosar de catre inculpat mariusica92 mariusica92 Buna ziua .Sant cercetat si urmarit penal intr-un dosar privind infractiunile de abuz de incredere si amenintare.Inca din luna iunie cand mi-a fost adus la ... (vezi toată discuția)
Dosar penal Alinanicolae Alinanicolae Buna ziua.M-ar interesa cum pot afla daca in urma unor plageri penale la o sectie de politie s-a intocmit dosar penal si daca acesta a fost trimis la Parchet. ... (vezi toată discuția)