avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 641 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Pot face închisoare sau nu ? Va rog frumos sa îmi ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Pot face închisoare sau nu ? Va rog frumos sa îmi spuneți ...

Pot face închisoare sau nu ?
Va rog frumos sa îmi spuneți și mie ce inseamna aceasta sentință ? Mi sa revocat sau nu...

Tip solutie: Soluţionare
Solutia pe scurt: În baza art. 583 alin. 1 C.proc.pen. coroborat cu art. 96 alin. 1 C.pen., respinge ca neîntemeiată sesizarea judecătorul delegat la BIROUL EXECUTĂRI PENALE din cadrul Judecătoriei Xxxx cu privire la intimatul D V, ..., referitoare la analiza oportunită?ii revocării suspendării sub supraveghere a executării pedepsei de 1 an închisoare, aplicată faţă de acesta pentru săvârşirea infracţiunii de conducere a unui autovehicul sub influenta alcoolului prev. de art. 336 alin. 1 C.pen., prin Sentinţa penală nr. 333/2023, pronunţată la data de 11.02.2023 de către Judecătoria Xxxxx, rămasă definitivă prin neapelare la data de 28.02.2023. În temeiul art. 275 alin. 3 C.proc.pen., cheltuielile judiciare avansate de stat rămân în sarcina acestuia. În temeiul art. 275 alin. 6 C.proc.pen. suma de 360 lei, reprezentând onorariul apărătorului desemnat din oficiu-av. D. T. (delega?ia pentru asisten?ă obligatorie nr. 564/2024), rămâne în sarcina statului ?i se suportă din fondurile Ministerului Justiţiei. Cu drept de contesta?ie în termen de 3 zile de la comunicare. Pronunţată astăzi, 14 februarie 2025, prin punerea minutei hotărârii la dispoziţia părţilor şi a procurorului, prin mijlocirea grefei instanţei, conform art. 405 alin. 1 C.proc.pen..
Document: Hotarâre 66/2025 14.02.2025
Cel mai recent răspuns: cornaca , utilizator 14:51, 17 Februarie 2025
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu, dar aveți grijă.
Ar fi util sa va angajați avocat daca se va reincerca sa va bage la închisoare.

București 2025
D-le, Avocat termenul de condamnare la 1 an cu suspendare a trecut la data de 12.02.2023, iar termenul de supraveghere de 2 ani a trecut la data de 12.02.2025.
Se mai poate cere revocarea suspendarii dacă termenul a trecut (12.02.2025)
Va mulțumesc.

CLAUDIU LASCOSCHI a scris:

Nu, dar aveți grijă.
Ar fi util sa va angajați avocat daca se va reincerca sa va bage la închisoare.

București 2025

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Va rog frumos sa îmi spuneți și mie ce inseamna aceasta sentință ... cornaca cornaca Fac sau nu fac închisoare? Va rog frumos sa îmi spuneți și mie ce inseamna aceasta sentință ? Mi sa revocat sau nu... Tip solutie: ... (vezi toată discuția)
Conducere sub influenta alcoolului rhadoo194 rhadoo194 În baza art. 396 alin.(1) ?i (2) C.proc.pen. rap. la art. 335 alin. (1) C.pen., cu aplicarea art. 396 alin. (10) C.proc.pen., condamnă pe inculpatul la ... (vezi toată discuția)
Tip solutie: admite cererea solutia pe scurt: admite sesizarea ... mirel123456 mirel123456 Tip solutie: admite cererea Solutia pe scurt: Admite sesizarea Serviciului de probaţiune Olt. Dispune anularea amânării aplicării pedepsei de 9 luni ... (vezi toată discuția)