avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 752 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... salutare, doresc sa ma ajutati sa creez un recurs ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

salutare, doresc sa ma ajutati sa creez un recurs pentru judecatoria ...

salutare, doresc sa ma ajutati sa creez un recurs pentru judecatoria sectorului 1 bucuresti, a fost un procesc cu cei de la enel in care am fost acuzat de furt de curent dar eu in tot acest timp am avut contract de energie si toata facturile platite la timp, doresc sa ma ajutati cu un recurs pentru decizia pe care ei au luat-o de a platii o suma de bani foarte mare
Cel mai recent răspuns: CABINET DE AVOCAT "STOICA IOANA" , Avocat 14:59, 17 Februarie 2025
Buna ziua,

Puteti depune apel,in termen de 10 zile de la comunicarea minutei, urmand a motiva ulterior, in baza hotararii judecatoresti, respectivul apel.
.

Invocati platile efectuate.
Ultima modificare: Luni, 17 Februarie 2025
CABINET DE AVOCAT "STOICA IOANA", Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Adresa de instiintare !buna seara!ma confrunt cu urmatoarea situatie;am primit o adresa ... got2i got2i Buna seara!Ma confrunt cu urmatoarea situatie;am primit o adresa de instiintare de la Enel in care sunt anuntat ca s-au facut verificari la instalatia de ... (vezi toată discuția)
Calcul termen depunere apel- termen motivare apel oanaportar oanaportar Va rog frumos sa imi spuneti: - pentru furt, cf. Noului Cod penal si Noului Cod de Procedura Penala, cum se calculeaza termenul de depunere a Apelului ... (vezi toată discuția)
Enel Leonarderredi Leonarderredi Buna seara, detin un teren achizitionat in anul 2011 , tot atunci incheind un contract defurnizare curent electric cu ENEL incapand totodata lucrarile la ... (vezi toată discuția)