avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 546 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Bună ziua, care este procentul maxim al penalitatilor ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Bună ziua, care este procentul maxim al penalitatilor (pe zi) ...

Bună ziua
Ultima modificare: Luni, 17 Februarie 2025
micutzza10, utilizator
Cel mai recent răspuns: BogdanGri , utilizator 17:24, 17 Februarie 2025
Buna ziua

Conform legii 196/2018 (art 77, alin 1), penalitățile nu vor fi mai mari de 0,2% pentru fiecare zi de întârziere și se vor aplica numai după o perioadă de 30 de zile de la termenul scadent pentru plată, fără ca suma penalităților să poată depăși suma la care s-au aplicat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Aplicare penalizare la întreținere Dragos248 Dragos248 In convocatorul adunării generale a proprietarilor este pus ca pct de aprobare stabilirea unui procent de penalizare in caz de neplata de 1% pe zi? In ... (vezi toată discuția)
Penalități la întreținere pe anul 2023. eu nu am plătit ... veveriza veveriza Penalități la întreținere pe anul 2023. Eu nu am plătit întreținerea pe 4 luni de zile o sumă de 950 lei o persoană. Cu cât sunt penalizată? Cu ... (vezi toată discuția)
Penalitatea nu poate fi aplicată la alte sume decât cele care ... gambette gambette Penalitatea nu poate fi aplicată la alte sume decât cele care au natura cotelor de întreținere? (vezi toată discuția)