avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 806 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Pensionare. Buna ziua! Urmeaza sa ma pensionez in ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Pensionare. Buna ziua! Urmeaza sa ma pensionez in august 2025 ,dar nu mai ...

Buna ziua! Urmeaza sa ma pensionez in august 2025 ,dar nu mai am cand sa imi iau concediu de odihna aferent anului 2024 si evident nici 2025. Va rog sa imi spuneti cum se calculeaza plata CO in acest caz. Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:23, 17 Februarie 2025
Lucrati in sectorul privat sau bugetar?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata drepturi restante din 2024,la încetarea activității,cu ... anasantes34 anasantes34 Plata drepturi restante din 2024,la încetarea activității,cu ocazia pensionarii. Am depus cerea de ... (vezi toată discuția)
Nr zile de co dupa 10 ani veronik veronik Anul asta (2011) in martie voi avea 10 ani in campul muncii. va rog sa-mi spuneti de cate zile de CO voi beneficia in acest an, 2011. multumesc! (vezi toată discuția)
Buna ziua.in luna septembrie 2025 ma pensionez la limita de varsta.pe ... ldo16 ldo16 Buna ziua.In luna septembrie 2025 ma pensionez la limita de varsta.Pe anul 2024 am 40 zile concediu de odihna neefectuat.Pot sa cer plata concediului?Multumesc (vezi toată discuția)