avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 860 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Bună ziua, am depus o plângere penală , parte ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Bună ziua, am depus o plângere penală , parte vătămată ...

Bună ziua, am depus o plângere penală , parte vătămată la tribunal pentru amenințări , înjurii , tulburare de posesie în luna martie 2024 și nu am primit nici un răspuns la aceasta,am întrebat la procuror în ce stadiu se află și mi-a răspuns că organele de poliție cercetare au fost în concediu urmează să se ocupe de acesta dar a m-ai trecut trei luni de atunci și nu se rezolvă nimic,ce mă sfătuiți să fac să se urgenteze rezolvarea acestei situații, un avocat poate cere urgentarea ?
Cel mai recent răspuns: Dorin Voicilas , Avocat 17:53, 17 Februarie 2025
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Trebuie să apelați la un avocat, care să se ocupe de cazul dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Durata rezolvare plangeri penala ContSters210520 ContSters210520 Cunoasteti cazuri de plangeri penale nerezolvate in mai mult de 2 (doi) ani si 4 (patru) luni, cu toate interventiile posibile ? Ce poate fi facut in acest ... (vezi toată discuția)
Plangere prealabila ContSters403177 ContSters403177 Salutare , imi poate spune cineva care sunt etapele unei plangeri penale si care este treaba cu aceasta plangere prealabila ? Am fost atacat cu un cutit si ... (vezi toată discuția)
Suspendare contract de munca bassill bassill In luna aprilie 2014 societatea unde lucrez a formulat plangere penala impotriva mea si mi-a suspendat contractul de munca.De atunci si pana in prezent tot ... (vezi toată discuția)