avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 831 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Am nevoie de ajutor, am primit o înștiințare de ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Am nevoie de ajutor, am primit o înștiințare de confiscare ...

Am nevoie de ajutor, am primit o înștiințare de confiscare speciala art.315 lit c NCPP. Eu am 16ani și nu ma prins politia niciodată cu nimic, ce se întâmplă și ce o sa pățesc
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 17:07, 17 Februarie 2025
Vorbiți cu părinții sa meargă cu hârtia la avocat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Citatia in calitate de intimat art.315 lit.c ncpp SBV335 SBV335 Niste detalii inainte de a pune intrebarea principala , acum 3 ani am fost prins asupra mea cu un box metalic ,recent am primit o amanda pe care am platit-o la ... (vezi toată discuția)
Confiscare speciala BarbuMonica BarbuMonica O persoana cu handicap (desigur aceasta nu o scuteste sa respecte legea) a fost prinsa comercializand tigari netimbrate. Marfa a fost ridicata, persoana a ... (vezi toată discuția)
Citatie marian-mih marian-mih Buna ziua. Am si eu o intrebare referitoare la o CITATIE. Am fost prins pe strada intro seara acum un an cu 2 fumigene. Am fost dus la sectie, m au legitimat, ... (vezi toată discuția)